کارآفرینان پردیس بین الملل دانشگاه خوارزمی

وبلاگ گروهی دانشجویان کارشناسی ارشد کارآفرینی پردیس دانشگاه خوارزمی ورودی سال 1392

کارآفرینان پردیس بین الملل دانشگاه خوارزمی

وبلاگ گروهی دانشجویان کارشناسی ارشد کارآفرینی پردیس دانشگاه خوارزمی ورودی سال 1392

رستوران ها از کجا به وجود آمدند؟

      

سوده احمدیان راد

کارشناس ارشد مدیریت


آشپزدر سال 1765 مردی به نام بولانژه boulanger در پاریس کسب و کار کوچکی داشت که در آن به فروش سوپ اشتغال داشت. فرانسوی ها به این نوع کسب و کارها رستوران می گفتند که به معنای نیروبخش (یا برطرف کننده خستگی) بود. در آن زمان که فروشندگان زیادی در پاریس به این کار مشغول بودند، بولانژه تصمیم گرفت که یک قلم غذای دیگر به منوی خود اضافه کند. اما این تصمیم او باعث شد که اعضای یک صنف در پاریس که کارشان تهیه گوشت و کباب برای مصرف در منازل بود، بولانژه بیچاره را به دادگاه ببرند به این بهانه که فقط آنها بنا به قانون اجازه فروش چنین غذاهایی را دارند. دادگاه پس از مطالعه دقیق موضوع نظر داد که بولانژه از هیچ قانونی تخطی نکرده است.  ادامه مطلب ...

بررسی پایان نامه های با موضوع کارآفرینی

کارآفرینان عزیز

برای جلسه آینده چکیده  تفضیلی یک پایان نامه با موضوع کارآفرینی را در کلاس ارائه نمایید.

موفق باشید.

اگر یک روز تدریس در کلاس کارآفرینی به من سپرده می شد...

کارآفرینان عزیز

اگر یک روز تدریس در کلاس کارآفرینی به شما سپرده می شد ، ترجیح می دادید کلاس را چگونه اداره کنید؟ برای 45 دقیقه اداره کلاس طرح درس خود را آماده کرده و به  عنوان تکلیف شماره 6 در جلسه آینده ارائه کنید.  

موفق باشید.

یک کلاس کارآفرینی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

با تشکر از همه ی کارآفرینان عزیز کلاس که در این کار مشارکت نمودند و نظر خود را در مورد یک کلاس کارآفرینی خوب بیان کردند:


ارزشیابی کلاس کارآفرینی



1-       تعریف پروژه های کاری برای افزایش تعامل بین دانشجویان و جذاب تر شده کار


2-      داشتن نگاه یکسان به همه افراد گروه در اختصاص نمره

3-      تغییر چیدمان کلاس و تنظیم آن به صورت حلقه یادگیری

4-      حذف اضطراب امتحان و ایجاد آرامش در کلاس

5-      ایجاد تعامل بین کارآفرینان کلاس با معرفی رشته و اهداف  آن از ابتدای ترم  ادامه مطلب ...

آشنایی با ایده های ارائه حضوری در دومین رویداد ایده بازار دانشگاه امیرکبیر

منبع : روزنامه مشهری، 2 آذر1393



1- رد یاب سیستم عصبی - طراح:  فرین ذکایی ، این دستگاه می تواند عملکرد دستگاه عصبی افراد مختلف را اندازه گیری کند. مراکزی مانند تربیت بدنی دانشگاه تهران یا دانشگاه ایران متقاضی این دستگاه هستند. قیمت فروش دستگاه : 850 هزار تومان ، سود طرح : 82 میلیون تومان در سال اول

2- راه اندازی خط تولید خمیر فلزی- طراح: لیدا احمدی، خمیر فلزی محصولی است که بر پایه فلزات مختلف ساخته می شود. با استفاده از این محصول می توان اجسام مختلف را به راحتی ایجاد و پس از خشک شدن به طور دائم از آن استفاده کرد. به گونه ای که می توان حتی از آن در طلا سازی  هم استفاده کرد. 

ادامه مطلب ...